Laga en Indisk middag på mindre än 20 minuter! Den här rätten slänger du ihop på nolltid och resultatet blir supergott. Bryn bara lök, aubergine, paprika och kikärtor och låt panang curry-kryddan göra resten!
20 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
224,57 kr
2 st
klyftade gula lökar
1 st
tärnad aubergine
2 msk
matolja
1 st
strimlad röd paprika
1 fp
kikärtor
1 påse
panang curry
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
4 port
kokt jasminris
1 kruka
koriander
TILLBEHÖR
1 fp
naanbröd
1 burk
mangochutney
Allergiinformation
gluten och soja
2 st
klyftade gula lökar
1 st
tärnad aubergine
2 msk
matolja
1 st
strimlad röd paprika
1 fp
kikärtor
1 påse
panang curry
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
4 port
kokt jasminris
1 kruka
koriander
TILLBEHÖR
1 fp
naanbröd
1 burk
mangochutney
Allergiinformation
gluten och soja
1. Bryn lök och aubergine ca 5 min i olja, tillsätt paprika och kikärtor.
2. Häll på Panang curry och ev lite vatten. Låt koka ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Toppa med koriander.
3. Servera med kokt jasminris, naanbröd och mangochutney.
Köpklart recept för totalt
224,57 kr
Köpklart recept för
224,57 kr