Panangcurry med grönsaker

Laga en Indisk middag på mindre än 20 minuter! Den här rätten slänger du ihop på nolltid och resultatet blir supergott. Bryn bara lök, aubergine, paprika och kikärtor och låt panang curry-kryddan göra resten!

20 min

12 ingredienser


Köpklart recept för totalt

224,57 kr

Panangcurry med grönsaker
  • 2 st

    klyftade gula lökar

  • 1 st

    tärnad aubergine

  • 2 msk

    matolja

  • 1 st

    strimlad röd paprika

  • 1 fp

    kikärtor

  • 1 påse

    panang curry

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    svartpeppar

  • 4 port

    kokt jasminris

  • 1 kruka

    koriander

TILLBEHÖR

  • 1 fp

    naanbröd

  • 1 burk

    mangochutney

Allergiinformation

gluten och soja

Ingredienser

  • 2 st

    klyftade gula lökar

  • 1 st

    tärnad aubergine

  • 2 msk

    matolja

  • 1 st

    strimlad röd paprika

  • 1 fp

    kikärtor

  • 1 påse

    panang curry

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    svartpeppar

  • 4 port

    kokt jasminris

  • 1 kruka

    koriander

TILLBEHÖR

  • 1 fp

    naanbröd

  • 1 burk

    mangochutney

Allergiinformation

gluten och soja

Gör så här

1. Bryn lök och aubergine ca 5 min i olja, tillsätt paprika och kikärtor.

2. Häll på Panang curry och ev lite vatten. Låt koka ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Toppa med koriander.

3. Servera med kokt jasminris, naanbröd och mangochutney.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

224,57 kr

Köpklart recept för

224,57 kr