Riktigt knaprig torsk? Då är det här ett perfekt grundrecept på pankobakad torsk! Panko är ett asiatiskt ströbröd som lovar att göra paneringen extra krispig. Och det tackar man ju verkligen inte nej till!
Vi har använt fryst torskfilé som du tinar innan du panerar och tillagar, men självklart kan du även använda färsk torskfilé.
30 min
6 ingredienser
Köpklart recept för totalt
208,35 kr
600 g
torskfilé
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
1 dl
panko
0.5 dl
hackad dill
2 msk
smör
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
600 g
torskfilé
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
1 dl
panko
0.5 dl
hackad dill
2 msk
smör
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
Tips: Servera den pankobakade torsken med en köpt eller hemmagjord remouladsås eller yoghurtsås. Kokt potatis eller mos är gott till. Avsluta med några droppar citron och ärtor eller stuvad spenat.
Köpklart recept för totalt
208,35 kr
Köpklart recept för
208,35 kr