Hemköp

Ugnsstekta småfingrar

Det här låter så läbbigt att vi knappt vill smaka – trots att vi vet hur goda de blir. Men lita på monstren i testköket, de här parmalindade prinskorvarna blir succé på alla Halloween-kalas!

10 min

Ugnsstekta småfingrar

Ingredienser

  • 12 st
    prinskorvar, ”fingrar”
  • 6 skivor
    lufttorkad skinka
  • 12 st
    mandelspån
  • 1 msk
    Ketchup, ”blod” att toppa med
  • 1 msk
    senap/Majonnäs, ”var” att toppa med

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°.
2. Vira skinkan runt prinskorv, snitta lite i en ände och tryck in mandelspån som naglar. Ugnsbaka till skinkan börjar ”flagna”, ca 5-7 minuter.
3. Ta ut och droppa ketchup över som blod, senaps & majonnäs som var.

12 portioner

Hemköp chat icon