Det här låter så läbbigt att vi knappt vill smaka – trots att vi vet hur goda de blir. Men lita på monstren i testköket, de här parmalindade prinskorvarna blir succé på alla Halloween-kalas!
10 min
5 ingredienser
Köpklart recept för totalt
141,75 kr
12 st
prinskorvar, ”fingrar”
6 skivor
lufttorkad skinka
12 st
mandelspån
1 msk
Ketchup, ”blod” att toppa med
1 msk
senap/Majonnäs, ”var” att toppa med
12 st
prinskorvar, ”fingrar”
6 skivor
lufttorkad skinka
12 st
mandelspån
1 msk
Ketchup, ”blod” att toppa med
1 msk
senap/Majonnäs, ”var” att toppa med
1. Sätt ugnen på 200°.
2. Vira skinkan runt prinskorv, snitta lite i en ände och tryck in mandelspån som naglar. Ugnsbaka till skinkan börjar ”flagna”, ca 5-7 minuter.
3. Ta ut och droppa ketchup över som blod, senaps & majonnäs som var.
Köpklart recept för totalt
141,75 kr
Köpklart recept för
141,75 kr