Hemköp

Pasta Bavette med Barilla Pesto Peperoncino, sparris & lax

Recept från Barilla. En superenkelt och god pasta som lagas med Barillas Bavette och Pesto Peperoncino. Den här rätten låter laxen och sparrisen stå i rampljuset och bjuder på en perfekt balanserad rätt.

30 min

Pasta Bavette med Barilla Pesto Peperoncino, sparris & lax

Ingredienser

  • 160 g
    Barilla Bavette
  • 80 g
    Barilla Pesto Peperoncino
  • 100 g
    lax
  • 150 g
    grön sparris (ca 8 st)
  • 40 g
    salladslök
  • 1 msk
    Extra Virgin olivolja

Gör så här

1. Koka upp vatten. Skala sparrisen och skär till centimeterlånga bitar. Blanchera i kokande vatten i 3 min. Lägg sedan sparrisen åt sidan. Spara vattnet till att koka pastan i senare.

2. Tärna laxen och skär upp salladslöken. Sautera i en teflonpanna med lite olivolja. Addera Pesto Peperoncino och dra åt sidan. Koka Bavette i rikligt med lättsaltat vatten.

3. Häll av pastan och spara lite av kokvattnet för att späda ut såsen. Vänd ner pastan i såsen och rör om väl. Toppa med basilika om så önskas.

2 portioner

210,40 kr
Hemköp chat icon