Ge rädisan huvudrollen! Här får den äntligen bre ut sig och ta för sig, i en pasta skräddarsydd för att lyfta det fina i vår kanske allra krispigaste primör. Smör, pinjenötter och parmesan hjälper till att fixa middagen som är både väldigt god och enkel att få till.
30 min
9 ingredienser
Köpklart recept för totalt
189,60 kr
40 g
pinjenötter
400 g
pasta
250 g
rädisor
2 st
vitlöksklyftor
50 g
smör
1 knippe
persilja
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
75 g
parmesan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
40 g
pinjenötter
400 g
pasta
250 g
rädisor
2 st
vitlöksklyftor
50 g
smör
1 knippe
persilja
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
75 g
parmesan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
1. Rosta pinjenötterna gyllene i en torr panna.
2. Halvera rädisorna (spara blasten om den är fin) och finhacka vitlöken. Smält smöret i en stor stekpanna och stek rädisorna och vitlöken på låg värme tills rädisorna mjuknat, rör i eventuell blast mot slutet.
3. Koka under tiden pastan al dente i saltat vatten.
4. Finhacka persiljan och hyvla parmesanen tunt.
5. Blanda ner pastan, pinjenötterna och persiljan i pannan med rädisor. Smaka av med salt och svartpeppar.
6. Strö över parmesanen vid servering.
Köpklart recept för totalt
189,60 kr
Köpklart recept för
189,60 kr