Hemköp

Penne med krämig svamptapenade

Snabbt, enkelt och supergott. Fixa kvällens middag med hjälp av tapenade, vispgrädde och färsk ruccola. Riv gärna färsk parmesan över pastan innan servering för pricken över i:et!

15 min

Penne med krämig svamptapenade

Ingredienser

  • 1 burk
    tapenade funghi
  • 3 dl
    vispgrädde
  • 1 msk
    rödvinsvinsvinäger
  • 1 påse
    Garant Penne eko
  • 1 påse
    ruccola
  • 400 g
    grön sparris
  • 1 nypa
    salt
  • 1 nypa
    svartpeppar

Gör så här

1. Koka samman tapenade med grädde ett par minuter, smaka av med vinäger, salt och peppar.

2. Koka pastan al dente och stek sparrisen snabbt.

3. Vänd ner pasta, sparris och ruccola i såsen. Smaka av med salt och peppar.

4 portioner

Hemköp chat icon