Recept från i säsong, december 2016. Recept på krämig äppelmatjessill med lite sting från pepparrot till buffébordet.
15 min
9 ingredienser
Köpklart recept för totalt
117,39 kr
2 dl
créme fraiche
1 msk
pepparrot, finriven
1 knippe
gräslök, hackad
0.5 dl
smörgåsgurka, fintärnad
0.5 msk
äppelcidervinäger
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
1 st
äpple, grovrivet m skal
1 fp
matjessillfilé
Allergiinformation
fisk eller skaldjur och laktos
2 dl
créme fraiche
1 msk
pepparrot, finriven
1 knippe
gräslök, hackad
0.5 dl
smörgåsgurka, fintärnad
0.5 msk
äppelcidervinäger
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
1 st
äpple, grovrivet m skal
1 fp
matjessillfilé
Allergiinformation
fisk eller skaldjur och laktos
1. Vispa samman créme fraiche med pepparrot, gräslök, smörgåsgurka och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
2. Vänd ner bitar av matjesillfilé och rivet äpple. Smaka av med salt och peppar.
Köpklart recept för totalt
117,39 kr
Köpklart recept för
117,39 kr