Persikor och hallon med grädde och maräng

Sväng ihop en snabb efterrätt på fem minuter! Om du inte envisas med att vispa grädden för hand, förstås, då tar det säkert tio. Inlagda persikor har aldrig smakat bättre. Inte maräng heller! Recept från Mathias Dahlgren i samarbete med Hemköp.

10 min

5 ingredienser


Köpklart recept för totalt

174,60 kr

Persikor och hallon med grädde och maräng
  • 3 dl

    vispgrädde

  • 8 st

    persikohalvor i sockerlag

  • 2 dl

    frysta hallon

  • 10 st

    maränger

  • 1 knippe

    färsk mynta

Allergiinformation

mjölkprotein, laktos och ägg

Ingredienser

  • 3 dl

    vispgrädde

  • 8 st

    persikohalvor i sockerlag

  • 2 dl

    frysta hallon

  • 10 st

    maränger

  • 1 knippe

    färsk mynta

Allergiinformation

mjölkprotein, laktos och ägg

Gör så här

1. Vispa grädden luftig med elvisp. Häll av persikorna. Varva grädden med frukt, krossade frysta hallon och maränger på ett uppläggningsfat. Toppa med mynta.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor


Köpklart recept för totalt

174,60 kr

Köpklart recept för

174,60 kr