Sandra Mastios egen, otroligt goda, version av en klassisk pizza Margherita. Njut av buffelmozzarella, tomatsås och en helt perfekt pizzadeg!
30 min
6 ingredienser
Köpklart recept för totalt
69,90 kr
FÖRE GRÄDDNING
1 rulle
pizzadeg (eller 1 pizzadegboll se vårt recept)
1 dl
pizzasås (eller Sandras tomatsås, se vårt recept)
1 st
buffelmozzarella (väl avrunnen i durkslag)
EFTER GRÄDDNING
2 msk
olivolja
60 g
buffelmozzarella
1 knippe
basilika (ca. 4-5 blad)
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
FÖRE GRÄDDNING
1 rulle
pizzadeg (eller 1 pizzadegboll se vårt recept)
1 dl
pizzasås (eller Sandras tomatsås, se vårt recept)
1 st
buffelmozzarella (väl avrunnen i durkslag)
EFTER GRÄDDNING
2 msk
olivolja
60 g
buffelmozzarella
1 knippe
basilika (ca. 4-5 blad)
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
1. Förbered ugnen eller grillen på högsta tänkbara temperatur, ej varmluft. Värm din pizzasten eller en plåt från början.
2. Baka ut din degboll. Toppa med sås och andra ingredienser i ett jämnt lager.
3. Baka pizzan tills kanterna är krispiga och osten smält.
4. När pizzan är klar, pensla kanterna direkt med olivoljan. Toppa med de råvaror som ska läggas på pizzan efter gräddning.
Köpklart recept för totalt
69,90 kr
Köpklart recept för
69,90 kr