8 st
portabellosvampar
0.5 dl
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
TOPPING 1
2 dl
krossade tomater
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 msk
olivolja
100 g
ricotta
3 msk
pesto
1 msk
pinjenötter
0.5 kruka
basilika
1 dl
riven parmesan
TOPPING 2
1 st
grovt riven mozzarella
0.5 st
klyftad rödlök
1 st
skivad jalapeño
50 g
repad grönkål
1 msk
olja att fritera i
8 st
portabellosvampar
0.5 dl
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
TOPPING 1
2 dl
krossade tomater
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 msk
olivolja
100 g
ricotta
3 msk
pesto
1 msk
pinjenötter
0.5 kruka
basilika
1 dl
riven parmesan
TOPPING 2
1 st
grovt riven mozzarella
0.5 st
klyftad rödlök
1 st
skivad jalapeño
50 g
repad grönkål
1 msk
olja att fritera i
1. Sätt ugnen på 200°.
2. Ta bort foten på svampen. Pensla svamparna med olja, salta och peppra.
3. Topping 1: Lägg tomatkross i hälften av svamparna och gratinera ca 15 minuter.
4. Blanda samman ricotta med pesto och pinjenötter, smaka av med salt och peppar. Toppa de gratinerade svamparna med en klick kräm, parmesan och några basilikablad.
5. Topping 2. Lägg riven mozzarella varvat med rödlök och jalapeño i resterande svampar. Krydda med salt och peppar. Gratinera ca 15 minuter.
6. Fritera grönkålen och toppa på mozzarellasvamparna.
Köpklart recept för totalt
238,22 kr
Köpklart recept för
238,22 kr