Potatis & dijonsallad med smak av prästost
En aioli-baserad potatissallad är ett utmärkt sällskap till många huvudrätter. Denna variant med dijonsenap och prästost skapar ett härligt potpurri av smaker.
60 min
7 ingredienser
Köpklart recept för totalt
95,80 kr
1 kg
skivad potatis
2 dl
aioli
3 msk
dijonsenap
2 dl
grovriven prästost
2 msk
vinäger
salt & peppar
2 st
krukor hackad gräslök
Allergiinformation
mjölkprotein, laktos och ägg
Ingredienser
1 kg
skivad potatis
2 dl
aioli
3 msk
dijonsenap
2 dl
grovriven prästost
2 msk
vinäger
salt & peppar
2 st
krukor hackad gräslök
Allergiinformation
mjölkprotein, laktos och ägg
Gör så här
1. Koka potatisen och låt svalna.
2. Rör samman aioli, dijonsenap, prästost och vinäger i en bunke och smaka av med salt och peppar.
3. Vänd i den kokta kalla potatisen tillsammans med gräslök och blanda väl. Smaka av med salt och peppar. Blir godast om den får dra ytterligare ngn timme innan servering.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
95,80 kr
Köpklart recept för
95,80 kr