Potatis & dijonsallad med smak av prästost

En aioli-baserad potatissallad är ett utmärkt sällskap till många huvudrätter. Denna variant med dijonsenap och prästost skapar ett härligt potpurri av smaker.

60 min

7 ingredienser


Köpklart recept för totalt

125,70 kr

Potatis & dijonsallad med smak av prästost
  • 1 kg

    skivad potatis

  • 2 dl

    aioli

  • 3 msk

    dijonsenap

  • 2 dl

    grovriven prästost

  • 2 msk

    vinäger

  • salt & peppar

  • 2 st

    krukor hackad gräslök

Allergiinformation

mjölkprotein, laktos och ägg

Ingredienser

  • 1 kg

    skivad potatis

  • 2 dl

    aioli

  • 3 msk

    dijonsenap

  • 2 dl

    grovriven prästost

  • 2 msk

    vinäger

  • salt & peppar

  • 2 st

    krukor hackad gräslök

Allergiinformation

mjölkprotein, laktos och ägg

Gör så här

1. Koka potatisen och låt svalna.

2. Rör samman aioli, dijonsenap, prästost och vinäger i en bunke och smaka av med salt och peppar.

3. Vänd i den kokta kalla potatisen tillsammans med gräslök och blanda väl. Smaka av med salt och peppar. Blir godast om den får dra ytterligare ngn timme innan servering.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

125,70 kr

Köpklart recept för

125,70 kr