En aioli-baserad potatissallad är ett utmärkt sällskap till många huvudrätter. Denna variant med dijonsenap och prästost skapar ett härligt potpurri av smaker.
60 min
7 ingredienser
Köpklart recept för totalt
125,70 kr
1 kg
skivad potatis
2 dl
aioli
3 msk
dijonsenap
2 dl
grovriven prästost
2 msk
vinäger
salt & peppar
2 st
krukor hackad gräslök
Allergiinformation
mjölkprotein, laktos och ägg
1 kg
skivad potatis
2 dl
aioli
3 msk
dijonsenap
2 dl
grovriven prästost
2 msk
vinäger
salt & peppar
2 st
krukor hackad gräslök
Allergiinformation
mjölkprotein, laktos och ägg
1. Koka potatisen och låt svalna.
2. Rör samman aioli, dijonsenap, prästost och vinäger i en bunke och smaka av med salt och peppar.
3. Vänd i den kokta kalla potatisen tillsammans med gräslök och blanda väl. Smaka av med salt och peppar. Blir godast om den får dra ytterligare ngn timme innan servering.
Köpklart recept för totalt
125,70 kr
Köpklart recept för
125,70 kr