En vardagsfavorit som är så god och enkel att den utan problem kan glida in på helgens meny. Nykokt potatis, ägg och god skinka blir spännande med syrliga pickels! Recept från Mathias Dahlgren i samarbete med Hemköp.
30 min
14 ingredienser
Köpklart recept för totalt
227,79 kr
400 g
nykokta små potatisar
300 g
skivad kokt skinka
4 st
nykokta ägg
8 blad
god sallad
1 kruka
persilja
1 msk
olivolja
PICKELSRÖRA
1 burk
pickels, avrunnen, ca 200 g
1 dl
färdig gravlaxsås
0.5 st
finhackad silverlök
0.5 st
finhackat äpple
1 nypa
gul curry
1 nypa
mald cayennepeppar
1 nypa
salt
1 nypa
nymald svartpeppar
Allergiinformation
ägg
400 g
nykokta små potatisar
300 g
skivad kokt skinka
4 st
nykokta ägg
8 blad
god sallad
1 kruka
persilja
1 msk
olivolja
PICKELSRÖRA
1 burk
pickels, avrunnen, ca 200 g
1 dl
färdig gravlaxsås
0.5 st
finhackad silverlök
0.5 st
finhackat äpple
1 nypa
gul curry
1 nypa
mald cayennepeppar
1 nypa
salt
1 nypa
nymald svartpeppar
Allergiinformation
ägg
1. Blanda pickels, gravlaxsås, lök, äpple, curry och cayennepeppar. Smaka av med salt och peppar.
2. Arrangera potatis, skinka, kokta ägg i halvor, salladsblad och pickelsröra på ett serveringsfat.
3. Skär persiljan grovt och strö den över alltihop. Ringla till sist över lite olivolja. Bjud gärna ett gott bröd med smör och en kall ljus lageröl till.
Köpklart recept för totalt
227,79 kr
Köpklart recept för
227,79 kr