20 min
15 ingredienser
Köpklart recept för totalt
202,09 kr
1 fp
Vego chorizo Garant 240 g / 4st
2 st
tärnade palsternackor
2 st
tärnade morötter
1 st
tärnad rotselleri
4 st
tärnade potatisar
1 st
klyftad rödlök
2 msk
matolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 msk
Worcestershiresås
4 st
stekta ägg
1 msk
matolja
SENAPSKRÄM
1 burk
Bea Vegansk Garant
1 msk
skånsk senap
0.5 kruka
hackad persilja
1 fp
Vego chorizo Garant 240 g / 4st
2 st
tärnade palsternackor
2 st
tärnade morötter
1 st
tärnad rotselleri
4 st
tärnade potatisar
1 st
klyftad rödlök
2 msk
matolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 msk
Worcestershiresås
4 st
stekta ägg
1 msk
matolja
SENAPSKRÄM
1 burk
Bea Vegansk Garant
1 msk
skånsk senap
0.5 kruka
hackad persilja
1. Tärna rotfrukter och potatis och koka i 5 minuter, skölj i kallt vatten och låt rinna av. Stek i matolja ca 10 minuter. Tillsätt rödlöken sista minuterna. Smaka av med Worcestershiresås, salt och peppar. Blanda samman senapskrämen.
2. Dela chorizon på längden och bryn eller grilla. Servera med rotfruktspytt, stekt ägg och senapskräm.
Köpklart recept för totalt
202,09 kr
Köpklart recept för
202,09 kr