Recept från i säsong: maj 2017
20 min
13 ingredienser
Köpklart recept för totalt
224,57 kr
300 g
fintärnad biff
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
0.5 dl
ättika
0.5 dl
socker
1 dl
vatten
100 g
rättika finstrimlad i ”tändstickor”
1 dl
majonnäs
1 msk
gari (inlagd ingefära)
100 g
gurka, hyvlad
1 fp
champinjoner
1 fp
smörgåskrasse
1 kruka
krispsallad
Allergiinformation
laktos och ägg
300 g
fintärnad biff
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
0.5 dl
ättika
0.5 dl
socker
1 dl
vatten
100 g
rättika finstrimlad i ”tändstickor”
1 dl
majonnäs
1 msk
gari (inlagd ingefära)
100 g
gurka, hyvlad
1 fp
champinjoner
1 fp
smörgåskrasse
1 kruka
krispsallad
Allergiinformation
laktos och ägg
1. Koka ihop ättika, socker och vatten. Häll den varma lagen över rättikan och kyl ner.
2. Blanda majonnäs med finhackad gari.
3. Tärna köttet så fint det går.
4. Hyvla gurka med potatisskalare i 5 cm långa remsor och skiva champinjoner tunt. Riv salladsblad i bitar och toppa med biff, majonnäs, rättika, gurka, champinjon och smörgåskrasse. Krydda med flingsalt och svartpeppar från kvarnen.
Köpklart recept för totalt
224,57 kr
Köpklart recept för
224,57 kr