Råraka med dill och rom
Laga underbara rårakor med dill och löjrom till förrätt. Det går snabbt att laga och är samtidigt en väldigt enkel rätt att komponera. I vårt recept serverar vi rårakorna med Smetana, löjrom och finriven rödlök.
15 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
98,70 kr
4 st
potatisar
1 msk
dill, hackad
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
2 msk
smör- & rapsolja
TILLBEHÖR
1 dl
smetana
75 g
löjrom, eller stenbitsrom
1 msk
röd lök, finhackad
Allergiinformation
fisk eller skaldjur
Ingredienser
4 st
potatisar
1 msk
dill, hackad
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
2 msk
smör- & rapsolja
TILLBEHÖR
1 dl
smetana
75 g
löjrom, eller stenbitsrom
1 msk
röd lök, finhackad
Allergiinformation
fisk eller skaldjur
Gör så här
1. Skala potatisen och riv på den grova sidan av rivjärnet. Blanda med hackad dill, lite salt och peppar.
2. Lägg det rivna i stekpanna och platta till, stek på medelvärme ett par minuter på varje sida.
3. Toppa med rom, smetana och lite hackad lök.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
98,70 kr
Köpklart recept för
98,70 kr