Laga underbara rårakor med dill och löjrom till förrätt. Det går snabbt att laga och är samtidigt en väldigt enkel rätt att komponera. I vårt recept serverar vi rårakorna med Smetana, löjrom och finriven rödlök.
15 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
129,54 kr
4 st
potatisar
1 msk
dill, hackad
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
2 msk
smör- & rapsolja
TILLBEHÖR
1 dl
smetana
80 g
löjrom, eller röd caviar
1 msk
röd lök, finhackad
Allergiinformation
fisk eller skaldjur
4 st
potatisar
1 msk
dill, hackad
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
2 msk
smör- & rapsolja
TILLBEHÖR
1 dl
smetana
80 g
löjrom, eller röd caviar
1 msk
röd lök, finhackad
Allergiinformation
fisk eller skaldjur
1. Skala potatisen och riv på den grova sidan av rivjärnet. Blanda med hackad dill, lite salt och peppar.
2. Lägg det rivna i stekpanna och platta till, stek på medelvärme ett par minuter på varje sida.
3. Toppa med rom, smetana och lite hackad lök.
Köpklart recept för totalt
129,54 kr
Köpklart recept för
129,54 kr