1 hackad gul lök
1 cm skalad och riven ingefära
1 tsk gurkmeja
1 msk matolja
4 dl Basmatiris
8 dl vatten
1 msk hackade pistagenötter
1 cm skalad och riven ingefära
1 tsk gurkmeja
1 msk matolja
4 dl Basmatiris
8 dl vatten
1 msk hackade pistagenötter
Ingredienser
1 hackad gul lök
1 cm skalad och riven ingefära
1 tsk gurkmeja
1 msk matolja
4 dl Basmatiris
8 dl vatten
1 msk hackade pistagenötter
1 cm skalad och riven ingefära
1 tsk gurkmeja
1 msk matolja
4 dl Basmatiris
8 dl vatten
1 msk hackade pistagenötter
Gör så här
1. Stek lök, ingefära och gurkmeja tills löken är mjuk. Blanda ner riset och stek ytterligare 2–3 minuter. Tillsätt vatten och låt sjuda klart, ca 10 minuter.
2. Toppa med hackade pistagenötter