Rödbetspicklade deviled eggs

Fixa de snyggate äggen på bordet! Fyllda rödbetspicklade deviled eggs med härlig majo som både ser fantastiska ut och smakar underbart.

20 min

10 ingredienser


Köpklart recept för totalt

243,85 kr

Rödbetspicklade deviled eggs
  • 6 st

    ägg

  • 1.5 dl

    vatten

  • 1.5 dl

    rödbetslag

  • 3 msk

    majonnäs

  • 1 msk

    grädde

  • 3 droppar

    tabasco

  • 1 tsk

    dijonsenap

  • 2 krm

    salt

  • 0.5 tsk

    paprikapulver

  • 1 kruka

    gräslök

Ingredienser

  • 6 st

    ägg

  • 1.5 dl

    vatten

  • 1.5 dl

    rödbetslag

  • 3 msk

    majonnäs

  • 1 msk

    grädde

  • 3 droppar

    tabasco

  • 1 tsk

    dijonsenap

  • 2 krm

    salt

  • 0.5 tsk

    paprikapulver

  • 1 kruka

    gräslök

Gör så här

1. Hårdkoka äggen och låt svalna.

2. Skala äggen, lägg dem hela i en burk och häll över vatten och rödbetslag. Låt sedan stå över natten så färgas äggen rosa.

3. Dela äggen på mitten, ta ut gulan och pressa genom en sil med en sked.

4. Mixa den pulveriserade äggulan tillsammans med majonnäs, grädde, tabasco och dijon. Smaka av med salt.

5. Fyll röran i en sprits och pressa ut i äggvitorna. Strö över rökt paprikapulver och hackad gräslök.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

243,85 kr

Köpklart recept för

243,85 kr