Njut av en fräsch och nyttig sallad även vintertid. Med en bas av rödkål blir salladen mättande och näringsrik för kalla dagar. Och vacker!
10 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
128,86 kr
1 st
stort rödkålshuvud, strimlat
1 st
stor apelsin
200 g
röda vindruvor, halverade
1 dl
pekannötter, grovhackade
1 dl
hasselnötter, grovhackade
2 msk
olivolja
2 msk
rödvinsvinäger
1 nypa
salt
1 st
stort rödkålshuvud, strimlat
1 st
stor apelsin
200 g
röda vindruvor, halverade
1 dl
pekannötter, grovhackade
1 dl
hasselnötter, grovhackade
2 msk
olivolja
2 msk
rödvinsvinäger
1 nypa
salt
1. Skala apelsinen, se till att få bort även det vita.
2. Halvera varje klyfta. Blanda rödkålen med olivolja, vinäger och lite salt i en skål. Addera resterande ingredienser, blanda väl.
3. Lägg upp salladen på ett serveringsfat eller en skärbräda före servering.
Tips! Nötterna kan uteslutas och ersättas med exempelvis pumpafrön eller solrosfrön.
Köpklart recept för totalt
128,86 kr
Köpklart recept för
128,86 kr