Rostat surdegsbröd med krämig chèvre och blåbär

Ett snabbt och lyxigt snacks som kombinerar salta och söta smaker perfekt. Den krämiga osten möter fint de söta blåbären och passar lika bra som mindre bitar till drinken eller som helgfrukostmacka på sommaren.

10 min

Rostat surdegsbröd med krämig chèvre och blåbär

Ingredienser

  • 2 skivor
    surdegsbröd
  • 2 skivor
    krämig chèvre
  • 1 dl
    blåbär
  • 2 knippe
    mynta (ca. 10 myntablad)
  • 1 msk
    olivolja
  • 1 msk
    flytande honung
  • 1 nypa
    flingsalt

Gör så här

1. Rosta brödskivorna i ugnen eller i en brödrost.

2. Rulla ihop och strimla myntan. Rör ihop mynta, blåbär och honung i en liten skål.

3. Placera osten på de varma brödskivorna och toppa med blåbären. Springa lite flingsalt på toppen. Servera direkt.

4 portioner