Rostat surdegsbröd med krämig chèvre och blåbär

Ett snabbt och lyxigt snacks som kombinerar salta och söta smaker perfekt. Den krämiga osten möter fint de söta blåbären och passar lika bra som mindre bitar till drinken eller som helgfrukostmacka på sommaren.

10 min

7 ingredienser


Köpklart recept för totalt

264,47 kr

Rostat surdegsbröd med krämig chèvre och blåbär
  • 2 skivor

    surdegsbröd

  • 2 skivor

    krämig chèvre

  • 1 dl

    blåbär

  • 2 knippe

    mynta (ca. 10 myntablad)

  • 1 msk

    olivolja

  • 1 msk

    flytande honung

  • 1 nypa

    flingsalt

Ingredienser

  • 2 skivor

    surdegsbröd

  • 2 skivor

    krämig chèvre

  • 1 dl

    blåbär

  • 2 knippe

    mynta (ca. 10 myntablad)

  • 1 msk

    olivolja

  • 1 msk

    flytande honung

  • 1 nypa

    flingsalt

Gör så här

1. Rosta brödskivorna i ugnen eller i en brödrost.

2. Rulla ihop och strimla myntan. Rör ihop mynta, blåbär och honung i en liten skål.

3. Placera osten på de varma brödskivorna och toppa med blåbären. Springa lite flingsalt på toppen. Servera direkt.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

264,47 kr

Köpklart recept för

264,47 kr