En snabb och enkel efterrätt som är både luftig och lätt! Vispa bara gulor med vin för en italiensk klassiker. Detta recept på sabayonsås med fruktsallad har hallon, kiwi, apelsin och mynta, men toppa med dina favoritfrukter för en efterrätt helt i din smak!
10 min
6 ingredienser
Köpklart recept för totalt
91,54 kr
3 st
äggulor
1.5 dl
strösocker
1 dl
sött vitt vin, t ex marsalavin
FRUKTSALLAD
2 st
kiwi
1 st
apelsin
100 g
hallon
Allergiinformation
ägg
3 st
äggulor
1.5 dl
strösocker
1 dl
sött vitt vin, t ex marsalavin
FRUKTSALLAD
2 st
kiwi
1 st
apelsin
100 g
hallon
Allergiinformation
ägg
1. Vispa ihop äggulorna, sockret och vinet i en rostfri bunke.
2. Sätt bunken över ett sjudande vattenbad och vispa tills såsen tjocknar.
3. Ta skålen från värmen och fortsätt vispa tills såsen svalnat.
4. Gör en fruktsallad och fördela i glas. Häll sabayon över och servera direkt.
Köpklart recept för totalt
91,54 kr
Köpklart recept för
91,54 kr