Enkel och hälsosammare variant på pizza. Den toppas med tonfisk, potatis, ruccola och oliver.
Recept från MSC och Sandra Mastio.
30 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
223,20 kr
1 burk
MSC-märkt tonfisk
4 st
fullkornstortillabröd
3 st
kokta potatisar
2 st
mozzarella
1 dl
svarta oliver
1.5 dl
passerade tomater
1 msk
oregano
1 msk
olivolja
1 tsk
salt
30 g
riven lagrad ost
50 g
ruccola
4 msk
olivolja
1 burk
MSC-märkt tonfisk
4 st
fullkornstortillabröd
3 st
kokta potatisar
2 st
mozzarella
1 dl
svarta oliver
1.5 dl
passerade tomater
1 msk
oregano
1 msk
olivolja
1 tsk
salt
30 g
riven lagrad ost
50 g
ruccola
4 msk
olivolja
1. Sätt ugnen på 220° C. Lägg tortillabröden på två plåtar med bakplåtspapper.
2. Blanda de passerade tomaterna med olivolja, salt, oregano och bred ut över bröden. Fördela tonfisken. Skiva potatisen i tunna skivor och lägg dem över pizzorna.
3. Riv mozzarellan i mindre bitar och fördela ost och oliver jämnt över pizzorna. Grädda tills osten smält och fått färg. Ta ut pizzorna och ringla över olivolja, den rivna osten och ruccolan.
Köpklart recept för totalt
223,20 kr
Köpklart recept för
223,20 kr