Sommarkrans med makrill

Nästan för fin för att äta! Men bara nästan. Rökt makrill, ägg och potatis spelar huvudrollerna i denna sommarshow – som blir otroligt god och lika vacker.

30 min

10 ingredienser


Köpklart recept för totalt

381,92 kr

Sommarkrans med makrill
  • 1 st

    rökt makrill

  • 500 g

    färskpotatis, kokt

  • 1 kruka

    gräslök

  • 1 st

    rödlök

  • 2 dl

    gräddfil

  • 1 tsk

    riven pepparrot

  • 1 knippe

    rädisa

  • 3 st

    kokta ägg i klyftor

  • 70 g

    Västerbottensost, i mindre bitar

  • 1 nypa

    salt

Allergiinformation

mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg

Ingredienser

  • 1 st

    rökt makrill

  • 500 g

    färskpotatis, kokt

  • 1 kruka

    gräslök

  • 1 st

    rödlök

  • 2 dl

    gräddfil

  • 1 tsk

    riven pepparrot

  • 1 knippe

    rädisa

  • 3 st

    kokta ägg i klyftor

  • 70 g

    Västerbottensost, i mindre bitar

  • 1 nypa

    salt

Allergiinformation

mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg

Gör så här

  1. Börja med att förbereda alla ingredienser.
  2. Ta skinnet av makrillen och plocka den i mindre bitar.
  3. Skär potatisen i bitar.
  4. Finhacka rödlök och gräslök.
  5. Skär rädisorna i mindre bitar eller tunna skivor.
  6. Blanda gräddfilen med pepparroten.
  7. Lägg alla ingredienser på ett serveringsfat så de formar en krans. Toppa med lite flingsalt. Servera med ett gott bröd.


Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

381,92 kr

Köpklart recept för

381,92 kr