Nästan för fin för att äta! Men bara nästan. Rökt makrill, ägg och potatis spelar huvudrollerna i denna sommarshow – som blir otroligt god och lika vacker.
30 min
Ingredienser
1 st
rökt makrill
500 g
färskpotatis, kokt
1 kruka
gräslök
1 st
rödlök
2 dl
gräddfil
1 tsk
riven pepparrot
1 knippe
rädisa
3 st
kokta ägg i klyftor
70 g
Västerbottensost, i mindre bitar
1 nypa
salt
Gör så här
Börja med att förbereda alla ingredienser.
Ta skinnet av makrillen och plocka den i mindre bitar.
Skär potatisen i bitar.
Finhacka rödlök och gräslök.
Skär rädisorna i mindre bitar eller tunna skivor.
Blanda gräddfilen med pepparroten.
Lägg alla ingredienser på ett serveringsfat så de formar en krans. Toppa med lite flingsalt. Servera med ett gott bröd.