Sommarkrans med makrill
Nästan för fin för att äta! Men bara nästan. Rökt makrill, ägg och potatis spelar huvudrollerna i denna sommarshow – som blir otroligt god och lika vacker.
30 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
372,44 kr
1 st
rökt makrill
500 g
färskpotatis, kokt
1 kruka
gräslök
1 st
rödlök
2 dl
gräddfil
1 tsk
riven pepparrot
1 knippe
rädisa
3 st
kokta ägg i klyftor
70 g
Västerbottensost, i mindre bitar
1 nypa
salt
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
Ingredienser
1 st
rökt makrill
500 g
färskpotatis, kokt
1 kruka
gräslök
1 st
rödlök
2 dl
gräddfil
1 tsk
riven pepparrot
1 knippe
rädisa
3 st
kokta ägg i klyftor
70 g
Västerbottensost, i mindre bitar
1 nypa
salt
Allergiinformation
mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
Gör så här
- Börja med att förbereda alla ingredienser.
- Ta skinnet av makrillen och plocka den i mindre bitar.
- Skär potatisen i bitar.
- Finhacka rödlök och gräslök.
- Skär rädisorna i mindre bitar eller tunna skivor.
- Blanda gräddfilen med pepparroten.
- Lägg alla ingredienser på ett serveringsfat så de formar en krans. Toppa med lite flingsalt. Servera med ett gott bröd.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
372,44 kr
Köpklart recept för
372,44 kr