30 min
20 ingredienser
Köpklart recept för totalt
175,87 kr
SÅS
25 g
smör
2 msk
vetemjöl
5 dl
mjölk
1 st
grönsaksbuljongtärning
200 g
färskost
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
FYLLNING
250 g
halverade champinjoner
1 st
hackad gul lök
200 g
repad och strimlad grönkål
2 msk
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 fp
färska lasagneplattor
75 g
riven ost
SALLAD
1 st
kruksallat
1 pk
cocktailtomater
1 msk
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
SÅS
25 g
smör
2 msk
vetemjöl
5 dl
mjölk
1 st
grönsaksbuljongtärning
200 g
färskost
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
FYLLNING
250 g
halverade champinjoner
1 st
hackad gul lök
200 g
repad och strimlad grönkål
2 msk
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 fp
färska lasagneplattor
75 g
riven ost
SALLAD
1 st
kruksallat
1 pk
cocktailtomater
1 msk
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1. Smält smöret i en kastrull, vispa ner mjölet och späd med mjölk. Tillsätt buljongtärning och färskost under vispning. Koka ett par minuter tills såsen tjocknar.
2. Fräs champinjoner, lök och grönkål i olivolja, smaka av med salt och peppar.
3. Fyll förkokta lasagneplattor med svamp och grönkål. Rulla ihop.
4. Dela rullarna på mitten, ställ i en ugnsform och häll såsen över. Strö över riven ost.
5. Gratinera i 225° ca 20 minuter. Servera med en sallad.
Köpklart recept för totalt
175,87 kr
Köpklart recept för
175,87 kr