Hemköp

Tabbouleh på blomkål

Recept från Markiz Tainton i samarbete med Hemköp. 

20 min

Tabbouleh på blomkål

Ingredienser

  • 1 påse
    blomkålsris
  • 1 st
    citron, rivet skal och citronsaft från
  • 2 st
    salladslökar, strimlade
  • 1 knippe
    bladpersilja, hackad
  • 1 knippe
    mynta, hackad
  • 1 st
    granatäpple, kärnor från
  • 3 msk
    olivolja
  • 1 tsk
    kryddpeppar, malen
  • 1 tsk
    salt
  • 1 tsk
    peppar

Gör så här

1. Riv blomkålen grovt och tunnskiva stammen. Lägg i en stor skål tillsammans med citronsaft och en tesked salt. Låt marinera ca 20 minuter.

2. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl, smaka av med salt och peppar.

4 portioner

Hemköp chat icon