Tacomeckat Austins kanske mest populära form av taco är i princip okänd utanför Texas men löjligt god och enkel: en slags vilda västern-version av ostfondue toppad med allt från grillad chili till barbecuekött som slevas upp och läggs på en vetetortilla. Kanske blir den allas vår nya fredagstaco-favorit?!
30 min
SERVERA MED
1. Stek lök och vitlök i en klick smör tills de börjar mjukna. Häll på grovt hackad inlagd jalapeño och majsena och rör runt.
2. Häll över mjölk och vatten och låt småputtra medan du smälter ner den amerikanska hamburgerosten. Blir det för tjockt kan du hälla på lite mer vatten.
3. Servera i en uppvärmd skål eller ställ skålen över ett par värmeljus så att osten inte stelnar.
4. Häll på en rejäl klick guacamole och lika mycket pico de gallo.
Tips! Servera osten i en uppvärmd skål eller ställ en skål över ett par värmeljus så att osten inte stelnar.
4 portioner