Prova den här innovativa tolkningen av tacos. Salladsbladen fungerar utmärkt som substitut för bröd. Fyll "tacos" med härlig lax och pepparrotsostkräm och grönsaker!
20 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
198,63 kr
1 st
tunnskivad fänkål
1 st
äpple, finstrimlat & syrligt
6 st
rädisor, tunnskivade
1 msk
olivolja
1 msk
äppelcidervinäger
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
100 g
färskost med pepparrotssmak
8 blad
sommarkål eller vitkål
1 påse
ärtskott & babyspenat
200 g
kallrökt lax
1 fp
smörgåskrasse (ej tillgängligt online)
1 st
tunnskivad fänkål
1 st
äpple, finstrimlat & syrligt
6 st
rädisor, tunnskivade
1 msk
olivolja
1 msk
äppelcidervinäger
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
100 g
färskost med pepparrotssmak
8 blad
sommarkål eller vitkål
1 påse
ärtskott & babyspenat
200 g
kallrökt lax
1 fp
smörgåskrasse (ej tillgängligt online)
1. Blanda olivolja och vinäger i en skål. Lägg i fänkål, äpple och rädisor. Låt marinera ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
2. Servera fänkålssallad, lax, salladsskott och pepparrotsost i kålbladen.
Köpklart recept för totalt
198,63 kr
Köpklart recept för
198,63 kr