Hemköp

Tikka Masala

30 min

Tikka Masala

Portioner: 4

Ingredienser

500 g benfri kotlett
2 msk matolja
1 gul lök, klyftad
4 potatisar, tärnade
1 burk Tikka Masalasås (500 g, eller annan indisk sås)
½ blomkålshuvud, i små buketter
1 kruka färsk koriander, hackad

Gör så här

1. Tärna köttet. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn köttet gyllene. Tillsätt lök och potatis. Stek ytterligare några minuter.

2. Häll på Tikka Masala-såsen och späd med lite vatten. Låt puttra ca 30 minuter under lock.

3. Tillsätt blomkålsbuketter och sjud ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

4. Toppa med hackad koriander. Servera med ris, papadums och mango chutney.

Hemköp chat icon