Hemköp

Tikka Masala

30 min

Tikka Masala

Portioner: 4

Ingredienser

500 g benfri kotlett
2 msk matolja
1 gul lök, klyftad
4 potatisar, tärnade
1 burk Tikka Masalasås (500 g, eller annan indisk sås)
½ blomkålshuvud, i små buketter
1 kruka färsk koriander, hackad

Gör så här

1. Tärna köttet. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn köttet gyllene. Tillsätt lök och potatis. Stek ytterligare några minuter.

2. Häll på Tikka Masala-såsen och späd med lite vatten. Låt puttra ca 30 minuter under lock.

3. Tillsätt blomkålsbuketter och sjud ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

4. Toppa med hackad koriander. Servera med ris, papadums och mango chutney.

Hemköpskedjan AB, 107 69 Stockholm
Ladda ner vår app på
app store
google play
Hemköp chat icon