4 port, ca 20 min
20 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
128,35 kr
400 g
spaghetti
0.5 burk
soltorkade tomater
2 dl
grädde
2 dl
riven parmesanost
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 fp
körsbärstomater
1 knippe
hackad bladpersilja
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
400 g
spaghetti
0.5 burk
soltorkade tomater
2 dl
grädde
2 dl
riven parmesanost
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 fp
körsbärstomater
1 knippe
hackad bladpersilja
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
1. Koka pastan al dente enligt förpackningens anvisning.
2. Finhacka de soltorkade tomaterna och koka ihop med grädden ca 5 minuter.
3. Låt pastan rinna av väl, blanda med gräddsåsen och vänd ner färska tomater, riven parmesan och persilja.
4. Servera med en äggula. Smaka av med salt och peppar.
Köpklart recept för totalt
128,35 kr
Köpklart recept för
128,35 kr