Lite åt gazpacho-hållet, fast mildare, smakar denna veganska och ljuvligt goda tomatsoppa, signerad matälskaren och inspiratören Sandra Mastio.
10 min
6 ingredienser
Köpklart recept för totalt
46,95 kr
1 burk
hela San Marzanotomater från Mutti
200 g
avrunnen grillad röd paprika
0.5 msk
flingsalt
1 msk
torkad oregano eller färsk hackad
2.5 dl
havregrädde
2 msk
mild olivolja
1 burk
hela San Marzanotomater från Mutti
200 g
avrunnen grillad röd paprika
0.5 msk
flingsalt
1 msk
torkad oregano eller färsk hackad
2.5 dl
havregrädde
2 msk
mild olivolja
1. Passera tomaterna genom en sil till en slät sås.
2. Mixa paprika, salt, oregano och havregrädde helt slätt.
3. Rör samman paprikamixen med olivoljan och tomaterna. Mixa inte – olivolja blir lätt besk. Aldrig mixa olivolja, aldrig! Smaka av med salt.
4. Servera din rustika soppa som en förrätt med varmt vitlöksbröd.
Köpklart recept för totalt
46,95 kr
Köpklart recept för
46,95 kr