Hemköp

Torskfilé med tomatrisoni och smörstekt sparris

En underbar torskrätt med risoni - pastan som är lika stor som riskorn! Den här risonin får smak av cocktailtomater, basilika och crème fraiche. Passar perfekt till torsken och den smörstekta sparrisen.

30 min

Torskfilé med tomatrisoni och smörstekt sparris

Ingredienser

  • 4 bitar
    torskfilé
  • 4 st
    gröna sparrisar
  • 4 st
    vita sparrisar
  • 1 msk
    smör
  • 1 nypa
    salt

TOMATRISONI

  • 4 dl
    kokt risoni
  • 1 dl
    crème fraiche
  • 1 pk
    cocktailtomater, delade
  • 1 knippe
    basilika, plockad
  • 1 msk
    olivolja
  • 1 st
    citron, rivet skal
  • 1 nypa
    salt
  • 1 nypa
    svartpeppar

Gör så här

1. Skala sparrisen och stek gyllenbrun i smör. Salta.

2. Sjud torsken i saltat vatten tills den är genomkokt.

3. Blanda risonin med crème fraiche. Vänd ner tomater, basilika och rivet citronskal. Smaka av med salt och peppar.

4 portioner

190,80 kr
Hemköp chat icon