En underbar torskrätt med risoni - pastan som är lika stor som riskorn! Den här risonin får smak av cocktailtomater, basilika och crème fraiche. Passar perfekt till torsken och den smörstekta sparrisen.
30 min
13 ingredienser
Köpklart recept för totalt
229,70 kr
4 bitar
torskfilé
4 st
gröna sparrisar
4 st
vita sparrisar
1 msk
smör
1 nypa
salt
TOMATRISONI
4 dl
kokt risoni
1 dl
crème fraiche
1 pk
cocktailtomater, delade
1 knippe
basilika, plockad
1 msk
olivolja
1 st
citron, rivet skal
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
4 bitar
torskfilé
4 st
gröna sparrisar
4 st
vita sparrisar
1 msk
smör
1 nypa
salt
TOMATRISONI
4 dl
kokt risoni
1 dl
crème fraiche
1 pk
cocktailtomater, delade
1 knippe
basilika, plockad
1 msk
olivolja
1 st
citron, rivet skal
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
1. Skala sparrisen och stek gyllenbrun i smör. Salta.
2. Sjud torsken i saltat vatten tills den är genomkokt.
3. Blanda risonin med crème fraiche. Vänd ner tomater, basilika och rivet citronskal. Smaka av med salt och peppar.
Köpklart recept för totalt
229,70 kr
Köpklart recept för
229,70 kr