Trotellini? Nej, tortelloni! Så vad är det då för skillnad? Jo, tortellonin är lite större och stängs annorlunda. Den här varianten kokas i svampbuljong med salvia och svartkål. Mums!
20 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
107,42 kr
2 msk
matolja
1 st
skivad gul lök
1 st
hackad vitlöksklyfta
1 tsk
salvia
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1.5 l
vatten
3 st
svampbuljongtärningar (eller grönsaksbuljong)
2 pk
tortelloni, valfri fyllning
200 g
grovstrimlad svartkål
1 pk
cocktailtomat (12-16 st)
1 dl
grovriven parmesan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
2 msk
matolja
1 st
skivad gul lök
1 st
hackad vitlöksklyfta
1 tsk
salvia
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1.5 l
vatten
3 st
svampbuljongtärningar (eller grönsaksbuljong)
2 pk
tortelloni, valfri fyllning
200 g
grovstrimlad svartkål
1 pk
cocktailtomat (12-16 st)
1 dl
grovriven parmesan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
1. Stek lök och vitlök glansiga ett par minuter i en kastrull tillsammans med salvia. Tillsätt vatten och svampbuljong och låt sjuda ca 10 min. Smaka av buljongen med salt och peppar.
2. Lägg ner tortelloni, svartkål och tomater, sjud i ca 3-4 min.
3. Servera i portionsskålar och riv över parmesan.
4. Bjud gärna på ett gott bröd till!
Köpklart recept för totalt
107,42 kr
Köpklart recept för
107,42 kr