Tortelloni i mustig buljong med salvia och svartkål
Trotellini? Nej, tortelloni! Så vad är det då för skillnad? Jo, tortellonin är lite större och stängs annorlunda. Den här varianten kokas i svampbuljong med salvia och svartkål. Mums!
20 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
175,02 kr
2 msk
matolja
1 st
skivad gul lök
1 st
hackad vitlöksklyfta
1 tsk
salvia
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1.5 l
vatten
3 st
svampbuljongtärningar (eller grönsaksbuljong)
2 pk
tortelloni, valfri fyllning
200 g
grovstrimlad svartkål
1 pk
cocktailtomat (12-16 st)
1 dl
grovriven parmesan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
Ingredienser
2 msk
matolja
1 st
skivad gul lök
1 st
hackad vitlöksklyfta
1 tsk
salvia
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1.5 l
vatten
3 st
svampbuljongtärningar (eller grönsaksbuljong)
2 pk
tortelloni, valfri fyllning
200 g
grovstrimlad svartkål
1 pk
cocktailtomat (12-16 st)
1 dl
grovriven parmesan
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
Gör så här
1. Stek lök och vitlök glansiga ett par minuter i en kastrull tillsammans med salvia. Tillsätt vatten och svampbuljong och låt sjuda ca 10 min. Smaka av buljongen med salt och peppar.
2. Lägg ner tortelloni, svartkål och tomater, sjud i ca 3-4 min.
3. Servera i portionsskålar och riv över parmesan.
4. Bjud gärna på ett gott bröd till!
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
175,02 kr
Köpklart recept för
175,02 kr