Testa att göra en tunnbrödrulle med osötat medelhavsbröd. Finns flera olika veganska korvar att välja på, både kylda och som råkorv fryst. Jättegoda!
40 min
16 ingredienser
Köpklart recept för totalt
189,87 kr
SNABBPICKLAD MOROT
2.5 st
tunnhyvlade morötter i olika färg
1.5 dl
vatten
1 dl
socker
0.5 dl
äppelcidervinäger
MOS MED ROSTAD LÖK
750 g
skalad potatis
250 g
skalad rotselleri
2 dl
valfri mjölk
1 msk
olivolja
1 dl
rostad lök
1 dl
finhackad persilja
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
BRÖD OCH FYLLNING
4 st
medelhavsbröd eller tunnbröd
230 g
vego chorizo
1 påse
salladsmix
1 dl
rostad lök
Allergiinformation
gluten
SNABBPICKLAD MOROT
2.5 st
tunnhyvlade morötter i olika färg
1.5 dl
vatten
1 dl
socker
0.5 dl
äppelcidervinäger
MOS MED ROSTAD LÖK
750 g
skalad potatis
250 g
skalad rotselleri
2 dl
valfri mjölk
1 msk
olivolja
1 dl
rostad lök
1 dl
finhackad persilja
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
BRÖD OCH FYLLNING
4 st
medelhavsbröd eller tunnbröd
230 g
vego chorizo
1 påse
salladsmix
1 dl
rostad lök
Allergiinformation
gluten
1. Koka samman lagen till moroten, låt svalna lite. Lägg i morötterna och låt marinera ca 20 minuter.
2. Koka potatis och rotselleri mjukt, pressa och blanda med valfri mjölk, olivolja, rostad lök och persilja. Smaka av med salt och peppar.
3. Stek korvarna och servera i bröd med sallad, mos och picklad morot.
Köpklart recept för totalt
189,87 kr
Köpklart recept för
189,87 kr