Hemköp
SvgIconSearch

Tunnbrödssnittar med gubbröra och rom

6–8 PORTIONER, CA 20 MIN

SvgIconTime20 min
Tunnbrödssnittar med gubbröra och rom
SvgIconCutleryPortioner: 6

Ingredienser

4 ägg
1 rödlök liten, finhackad
1 brk ansjovisfiléer, 55–60 g
1 äggula, rå
1 msk gräslök, finhackad
svartpeppar
40 g röd caviar
2 mjuka tunnbröd

Gör så här

1. Koka äggen 8–9 minuter, skala och tärna dem. Skär ansjovisfiléerna smått, blanda med äggula, ägg, rödlök och nymalen svartpeppar.

2. Bred röran på tunnbröden och rulla ihop. Låt stå ca 15 minuter så håller rullarna ihop när du skär.

3. Skär i 1 1/2 cm breda rulltårts-bitar, garnera med rom och dillkvistar.

Hemköpskedjan AB, 107 69 Stockholm
Ladda ner vår app på
app store
google play
Hemköp chat icon