Recept på vitlök- och srirachasill som passar lika bra till julbordet som till påsklunchen eller midsommarbuffén. Recept från i säsong, december 2016.
15 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
81,75 kr
1 dl
créme fraiche
1 dl
majonnäs
2 msk
srirachasås
1 knippe
koriander, strimlad
1 st
liten klyfta vitlök, finriven
0.5 msk
sesamolja
0.5 msk
ättika
1 msk
råsocker
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
1 fp
inläggningssill (5-minuterssill)
Allergiinformation
fisk eller skaldjur, laktos och ägg
1 dl
créme fraiche
1 dl
majonnäs
2 msk
srirachasås
1 knippe
koriander, strimlad
1 st
liten klyfta vitlök, finriven
0.5 msk
sesamolja
0.5 msk
ättika
1 msk
råsocker
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
1 fp
inläggningssill (5-minuterssill)
Allergiinformation
fisk eller skaldjur, laktos och ägg
1. Rör ihop créme fraiche och majonnäs.
2. Smaka av med Sriracha, koriander, vitlök, sesamolja, ättika och råsocker.
3. Vänd ner sillbitarna och blanda väl.
Köpklart recept för totalt
81,75 kr
Köpklart recept för
81,75 kr