White pinsa i airfryer med svamp och tryffelsmak

Svårt att bestämma om det blir pizza eller foccacia ikväll? Kör på ett mellanting, nämligen pinsa! Gör du den i airfryern blir den härligt knaprig och snabbt som tusan går det till på köpet. 

Använd smaksatt färskost och toppa med favoritgrönsaker. Här ett snabbt tips med tryffelsmakande färskost. Eller dela pinsan i två bitar och gör olika toppings.

30 min

8 ingredienser


Köpklart recept för totalt

156,70 kr

White pinsa i airfryer med svamp och tryffelsmak
  • 1 st

    färdigbakad Pinsa eller pizzabotten

  • 1 fp

    färskost med tryffelsmak

  • 25 g

    riven parmesanost

  • 100 g

    skivad blandsvamp

  • 25 g

    smör

  • 1 st

    riven vitlöksklyfta

  • 1 påse

    ruccola

  • 50 g

    körsbärstomater

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, laktos och ägg

Ingredienser

  • 1 st

    färdigbakad Pinsa eller pizzabotten

  • 1 fp

    färskost med tryffelsmak

  • 25 g

    riven parmesanost

  • 100 g

    skivad blandsvamp

  • 25 g

    smör

  • 1 st

    riven vitlöksklyfta

  • 1 påse

    ruccola

  • 50 g

    körsbärstomater

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, laktos och ägg

Gör så här

  1. Skiva svampen och stek den i panna med smör och vitlök. Krydda med salt och peppar.
  2. Bred ut tryffelfärskost på pinsan.
  3. Riv över parmesanost.
  4. Fördela den stekta svampen över ytan.
  5. Förvärm airfryern till 200°C.
  6. Dela pinsan i bitar som ryms i airfryern och baka av i omgångar ca 5 minuter.
  7. Toppa med ruccola, tomater, salt och olivolja.


Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

156,70 kr

Köpklart recept för

156,70 kr