Svårt att bestämma om det blir pizza eller foccacia ikväll? Kör på ett mellanting, nämligen pinsa! Gör du den i airfryern blir den härligt knaprig och snabbt som tusan går det till på köpet.
Använd smaksatt färskost och toppa med favoritgrönsaker. Här ett snabbt tips med tryffelsmakande färskost. Eller dela pinsan i två bitar och gör olika toppings.
30 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
156,70 kr
1 st
färdigbakad Pinsa eller pizzabotten
1 fp
färskost med tryffelsmak
25 g
riven parmesanost
100 g
skivad blandsvamp
25 g
smör
1 st
riven vitlöksklyfta
1 påse
ruccola
50 g
körsbärstomater
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
1 st
färdigbakad Pinsa eller pizzabotten
1 fp
färskost med tryffelsmak
25 g
riven parmesanost
100 g
skivad blandsvamp
25 g
smör
1 st
riven vitlöksklyfta
1 påse
ruccola
50 g
körsbärstomater
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
Köpklart recept för totalt
156,70 kr
Köpklart recept för
156,70 kr