White pinsa i airfryer med svamp och tryffelsmak
Svårt att bestämma om det blir pizza eller foccacia ikväll? Kör på ett mellanting, nämligen pinsa! Gör du den i airfryern blir den härligt knaprig och snabbt som tusan går det till på köpet.
Använd smaksatt färskost och toppa med favoritgrönsaker. Här ett snabbt tips med tryffelsmakande färskost. Eller dela pinsan i två bitar och gör olika toppings.
30 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
134,70 kr
1 st
färdigbakad Pinsa eller pizzabotten
1 fp
färskost med tryffelsmak
25 g
riven parmesanost
100 g
skivad blandsvamp
25 g
smör
1 st
riven vitlöksklyfta
1 påse
ruccola
50 g
körsbärstomater
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
Ingredienser
1 st
färdigbakad Pinsa eller pizzabotten
1 fp
färskost med tryffelsmak
25 g
riven parmesanost
100 g
skivad blandsvamp
25 g
smör
1 st
riven vitlöksklyfta
1 påse
ruccola
50 g
körsbärstomater
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
Gör så här
- Skiva svampen och stek den i panna med smör och vitlök. Krydda med salt och peppar.
- Bred ut tryffelfärskost på pinsan.
- Riv över parmesanost.
- Fördela den stekta svampen över ytan.
- Förvärm airfryern till 200°C.
- Dela pinsan i bitar som ryms i airfryern och baka av i omgångar ca 5 minuter.
- Toppa med ruccola, tomater, salt och olivolja.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
134,70 kr
Köpklart recept för
134,70 kr