Hemköp

White pinsa i airfryer med svamp och tryffelsmak

Svårt att bestämma om det blir pizza eller foccacia ikväll? Kör på ett mellanting, nämligen pinsa! Gör du den i airfryern blir den härligt knaprig och snabbt som tusan går det till på köpet. 

Använd smaksatt färskost och toppa med favoritgrönsaker. Här ett snabbt tips med tryffelsmakande färskost. Eller dela pinsan i två bitar och gör olika toppings.

30 min

White pinsa i airfryer med svamp och tryffelsmak

Ingredienser

  • 1 st
    färdigbakad Pinsa eller pizzabotten
  • 1 fp
    färskost med tryffelsmak
  • 25 g
    riven parmesanost
  • 100 g
    skivad blandsvamp
  • 25 g
    smör
  • 1 st
    riven vitlöksklyfta
  • 1 påse
    ruccola
  • 50 g
    körsbärstomater

Gör så här

  1. Skiva svampen och stek den i panna med smör och vitlök. Krydda med salt och peppar.
  2. Bred ut tryffelfärskost på pinsan.
  3. Riv över parmesanost.
  4. Fördela den stekta svampen över ytan.
  5. Förvärm airfryern till 200°C.
  6. Dela pinsan i bitar som ryms i airfryern och baka av i omgångar ca 5 minuter.
  7. Toppa med ruccola, tomater, salt och olivolja.

4 portioner

Hemköp chat icon