Mota bort höstrusket med en currydoftande nudelwok! Zeina Mourtada står för receptet i denna snabba vardagsmiddag, som gör hela familjen lycklig (även den som står vid spisen). Maten är strax klar!
15 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
157,48 kr
500 g
äggnudlar (1 el 2 pkt, beroende på hur hungrig du är)
4 msk
matolja
1 msk
röd currypasta
2 st
vitlöksklyfta
1 msk
finhackad ingefära
1 påse
frysta wokgrönsaker
0.5 dl
söt soja (gärna ketjap manis)
0.5 dl
soja
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
Allergiinformation
gluten och soja
500 g
äggnudlar (1 el 2 pkt, beroende på hur hungrig du är)
4 msk
matolja
1 msk
röd currypasta
2 st
vitlöksklyfta
1 msk
finhackad ingefära
1 påse
frysta wokgrönsaker
0.5 dl
söt soja (gärna ketjap manis)
0.5 dl
soja
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
Allergiinformation
gluten och soja
1. Koka upp vatten och stäng sedan av värmen. Lägg i nudlarna och låt mjukna några minuter. Separera nudlarna från varandra med en tång. Nudlarna ska fortfarande ha lite tuggmotstånd. Sila av och skölj snabbt i kallt vatten. Låt rinna av.
2. Hetta upp olja i en stor wokpanna eller gryta. Fräs currypasta, vitlök och ingefära på medelvärme.
3. Tillsätt sedan grönsakerna, höj värmen och fräs under omrörning tills de blir genomstekta. Vänd i nudlarna, båda sojasorterna och smaka av med salt och peppar!
Köpklart recept för totalt
157,48 kr
Köpklart recept för
157,48 kr